Praktisk info

Fristrup Dyrepension tilbyder pasning af kæledyr i Aabybro nær Aalborg

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles ikke med tredjepart

Praktisk info

Vi er en lille dyrepension med kun 12 bokse til hunde.

Vores hundebokse er ca 6 m² indvendig og ca 8m² udvendig. Boksens er adskilt af metalvæge. Imellem boksene er der gitter foroven og lukket forneden. Fronten på boksene har gitter hele vejen. Dette betyder, at alle bokse er lyse og rengøringsvenlige og hundene har en god fornemmelse af hinanden, da de kan se hinanden.

2 af vores bokse kan åbnes så det bliver til en dobbeltboks. Denne boks forsøger vi at reservere til de hunde, som har mest behov for det. Dette er i de fleste tilfælde, når der er tale om 2 eller flere hunde fra samme hjem. I spidsbelastninger såsom industriferien, nytårsaften og i helligdagene er det ikke muligt at reservere dobbeltboksen.

Udvendig har vi 3 store legebokse, hvor hundene har mulighed for lidt mere plads i nogle timer. Dette har især betydning for de hunde som kommer flere sammen.

Regler

Man behøver ikke at medbringe noget til sit dyr, men vi anbefaler at man medbringer noget det kender som for eksempel dens tæppe eller en trøje som dufter at ejeren.

Man er velkommen til at medbringe egen kurv, tæppe, legesager, godbidder mm. Man kan også tage eget foder med. Hvis dyret er vant til anden kost end tørkost, såsom rugbrød med leverpostej kan man også medbringe dette.

Vi vil forsøge at servere foderet så det mest ligner dagligdagen derhjemme. Derfor er det en god ide at give os en melding, hvis der er nogle hensyn, vi skal tage. Hvis dyret får medicin, er det ligeledes vigtigt, at vi får god besked om dette.

Hvordan er det at aflevere sin hund i pension

Hvis man har prøvet, at aflevere sit barn i dagpleje for første gang, så tror jeg man har en ide om, hvordan det føles, at aflevere det kæreste man har til fremmede mennesker.

Sådan kan det også være at aflevere sit kæledyr. Derfor er det vigtigt, at man kan føle sig tryg, så man kan nyde sin ferie med god samvittighed.

Hvis det er første gang man har kontakt med os, anbefaler vi, at man kommer og besøger os. Det er en god ide at tage sin hund med, så den også får en fornemmelse af stedet og af os. Vi tror, at det gør den mere tryg, når de skal afleveres første gang.

Bestiller man tid til sin hund til fx en uge er det en god ide, at hunden har prøvet en enkelt ovenatning inden. Så har hunden oplevet, at den bliver hentet igen. Samtidig har man som familie en bedre fornemmelse af, hvordan hunden reagerer og vil forhåbentlig være mere tryg, så man selv nyder sin ferie.

Man kan forvente at de er meget trætte når de kommer hjem (som når man får sit barn hjem fra en spejderlejr). Hundene sover ikke dagene væk men får brugt sine sanser 100% i de dage, de er hos os.

Hvis en hund er utryg, kan det være en ubehagelig oplevelse for den. Vi er hele tiden meget opmærksomme på, hvordan den har det og forsøger at finde de bedste omstændigheder for den. Vi tager nogle gange en hund ind i privaten, så den får et trygt forhold til os. Efter et enkelt døgn eller to inde er hunden som regel som forandret, når den kommer ud i pensionen igen. Den er tryg ved os, og møder derfor de andre hunde med større interesse.

Nogle gange passer kemien for 2 hunde, som står ved siden af hinanden ikke sammen. Så flytter vi den ene hund og kan hurtigt aflæse om det gør en forandring.

Vi forsøger at gøre det til så god en oplevelse som muligt, men må dog ind i mellem erkende, at vi ikke kan nå ind til dyret. Vi er meget beviste om, hvordan dyret har det i pensionen og fortæller ærligt ved afhentningen om hvordan opholdet har været.