Om os

Fristrup Dyrepension tilbyder pasning af kæledyr i Aabybro nær Aalborg

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles ikke med tredjepart

Om Fristrup Dyrepension

I December 1996 overtog vi ejendommen Mølbygård Hundepension, og i påsken 1997, havde vi godkendelse til at starte op. Det var en drøm for os alle, som gik i opfyldelse. Vi kan tydelig huske, da vi fik den første bestilling.

Forinden da havde vi brugt vores weekender til at køre Nordjylland tyndt, for at finde et nedlagt landbrug, som var egnet til at bygge om til hundepension. Tilfældigt faldt vi over annoncen fra Fristrup og kørte herop. Ja – så gik tingene stærkt og pludselig var vi ejere af en fuld funktionsdygtig hundepension, som var genopbygget efter alle kunstens regler, efter en brand i 1990.

Siden da er der sket meget. Vi har haft mange forskellige kunder. Nogen som kommer mange gange og nogen vi kun ser få gange. Vi har allerede nu sagt farvel til flere dyr, som enten er afgået ved døden eller er flyttet. Det er altid vemodigt for os, at miste et af de dyr, vi kommer til at kende så godt, og føler at vi har en lille andel i. Heldigvis kommer der hele tiden nye hunde til.

Og hvem er vi så

Vi er en almindelig familie med Far og Mor – Søren og Viviann med 3 børn på 29, 23 og 21 år – Maria, Tobias og Lasse. Børnene er heldigvis ligeså glade for dyr, som vi selv er. Vi har privat en FT springer spaniel, Diana og en Shiba, Amaya, som begge er meget nysgerrig, hver gang der kommer kunder. Mange vil opleve, at de står og kigger ud af vinduet.

Udenfor har tre katte –  Benni, Daim & Marabou, som endnu ikke har opdaget, at ikke alle hunde elsker katte.

Vi driver pensionen som vores hobby. Vi har arbejde ved siden af, men forsøger at være mindst mulig hjemmefra. Men vi kan risikere at være væk hjemmefra på samme tid.

Ligeledes har vi som andre familier aktiviteter ude af huset så som indkøb mm. Vi forsøger dog at begrænse det, og er vi en sjældent gang væk i en weekend, har vi heldigvis familie, som vil hjælpe os med at passe pensionen.

Vi nyder at passe dyrene, og vi synes, at vi er begunstigede af at have mulighed for at lære så mange dyr at kende. Der findes rigtig mange forskellige racer med hver sin egenskab og samtidig besidder hvert dyr hver sit sind og temperament. Det er en fornøjelse at have en hverdag med så mange forskellige dyr.

Hverdagen hos Fristrup Dyrepension

Morgen/formiddag

Vi står som regel tidligt op og først på formiddagen går vi ud til hundene. Vi tænder for musikken, siger godmorgen, åbner til udvendig løbegård, hvis der har været lukket, fodrer og giver dem vand. Dernæst gør vi rent og lufter ud.

Eftermiddag

Så er der tid til gåtur. Vi går som regel kun med en hund hver. Er det hunde som kan enes følges vi ad, ellers går vi hver sin vej rundt. Er det hunde fra samme hjem kommer de ud samtidig. Når de kommer retur fra gåtur får de en godbid.

Aftenstid

Vi fodrer og giver dem vand. Mht fodring forsøger vi at følge, den rytme dyrene er vant til hjemmefra.

Aften

Vi går en aftenrunde, lukker evt for de udvendige løbegårde, slukker lyset og musikken, så dyrene kan se, at det nu er aften og vi siger godnat.

Lørdag

Bemærk at vi kun har åbent kl. 09.00 – kl. 10.00 om lørdagen.